Team – en praktijk management: vind jouw balans

Management voor de dierenartsenpraktijk

U brengt 3 dagen door in een groep gelijkgestemden in een grote villa, u wordt begeleid door top sprekers op vlak van management, allen sterk bekend met het prachtig beroep van dierenarts en allen op de hoogte dat het management hoofdstuk zwaarder en zwaarder begint door te wegen op ons. Velen van ons flirten met burn out, vermoeidheid, … Het wordt tijd dat we hier beter mee kunnen omgaan.

Roeland Wessels zal samen met zijn team enkele veelbetekende onderwerpen bespreken. Hoe bereikt u een beter balans in de praktijk; onderling als collega’s, met de klanten en in uw privé leven. Hoe krijgt u een beter beeld van de praktijkwerkzaamheden, er zal gefocust worden op de taakverdeling, de planning en de klanten. Als laatste wordt er de nadruk gelegd op een goede work -life balans, hoe haal je meer voldoening uit je werk zonder de druk te groot te laten worden. 

Data:   

  • Dinsdag 8 november 2022
  • Woensdag 9 november 2022
  • Donderdag 10 november 2022 (late namiddag)

Prijs: 3 dagen inclusief lunch: 3240 euro excl BTW

Aan te raden : Per overnachting in “het huis” + 60 euro inclusief ontbijt (eigen lakens en handdoeken mee te brengen of te huur aan 30 euro voor de week)

20% korting voor IVC Evidensia leden

3,240.00

excl. BTW (inclusief digitale hand-out en notitie-materiaal)