Leergangen

Wij geloven dat goed opgeleide dierenartsen, dierenartsassistenten en support, samen de beste diergeneeskundige zorg en service kunnen leveren. Om dat te bereiken bieden wij als IVC Evidensia het volgende: ideaal werkgeverschap, klantverwachtingen op zorg en service overtreffen en gezamenlijk waarden creëren.

Dit zijn belangrijke ambities die vragen om goed opgeleide dierenartsen. Daarom investeren we onder andere in het ondersteunen van de ontwikkeling van beginnende dierenartsen. Dat betekent leren over veterinaire onderwerpen, de werking in de praktijk en bovenal leren over jezelf.

Wat is een leergang?

Een leergang is een meerdaagse opleiding gedurende 1 tot 3 jaar. Met een vaste groep collega’s, met gedeelde interesse en ambitie, doorloop je samen een ontwikkeltraject. Tijdens leergangen maken we gebruik van verschillende leeractiviteiten: zelfstudie, opdrachten, intervisie, theorie- en praktijkonderwijs, werkplekleren, en reflectie en feedback.

De IVC Evidensia Academy biedt op dit moment de volgende leergang aan:

 

  • Graduate Course

Voor dierenartsen in hun eerste of tweede jaar na afstuderen. De Graduate Course is een tweejarig traject dat bestaat uit modules voor het delen van veterinaire kennis en voor persoonlijke ontwikkeling. Hierbij besteden we extra aandacht aan de transitie van het studerende naar het werkende leven en word je ondersteund door een coach. Na het afronden van dit traject heb je je kennis van het veterinaire vak in de praktijk verdiept, heb je een beter beeld van jouw kennis en kunde als dierenarts en heb je een groep collega’s leren kennen waarmee je samen dit vak beoefent. Bekijk hier de Graduate Course.